Öğrencilerimizden Filistin'e Yardım Eli: Tiyatro Gösterisi ve Bağış Kampanyası

Okulumuzda öğrenim gören 715 öğrenci, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına dikkat çekmek ve destek olmak amacıyla bir etkinlik düzenledi. Okulumuz İngilizce öğretmeni Dürdane Özdaş'ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Filistin'de yaşanan zorluklara dikkat çekmek amacıyla duygusal bir tiyatro gösterisi sergiledi. Gösteride öğrenciler, "Artık savaş istemiyoruz, çocuklar ölmesin" sloganlarıyla birlik ve barış mesajları verdi.

Ayrıca, öğrenciler kendi harçlıklarından biriktirdikleri parayı Filistin'e göndermek üzere okul yönetimine teslim etti. Bu adım, öğrencilerimizin Filistinli kardeşlerine duydukları destek ve dayanışmayı simgeliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık İşler, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının devam ettiğini belirterek, "Biz de bu konuyla ilgili Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu belirtmek, oradaki katliama dikkat çekmek, onlara karşı desteğimizi göstermek için okullarımızda çalışmalar başlattık. İlçe Kaymakamlığımızın koordinesinde bugün de Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerimiz kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Filistin'e gönderdiler. Biz de öğrencilerimizin bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür diyoruz" dedi.

Okulumuz olarak, öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarını teşvik etmek ve dünya genelindeki zorluklara duyarlı bireyler yetiştirmek amacıyla benzer etkinliklere devam edeceğiz. Toplanan yardımların Filistin'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için gerekli koordinasyonlar da yapılmaktadır.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Van Erciş Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)