Öğrencilerimiz Tatile Merhaba Dedi. . .

   2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönemi 19 Ocak 2024 Cuma günü karnelerin dağıtılmasının ardından gerçekleştirilen program ile sona erdi. Türkçe öğretmenimiz Yılmaz KÖROĞLU´nun sunumu ile başlayan karne töreninin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürümüz Nail VURUŞAN konuşmasında öğretmenlerimize, velilerimize, çalışanlarımıza, servis şoförlerimize, okul-aile birliğimize ve tüm paydaşlarımıza eğitime verdikleri katkılardan dolayı teşekkürlerini bildirdi. Zamanın çok çabuk ilerlediğini belirten okul müdürümüz zamanı öğrencilerimizin lehine çevirmek, kazanımlarla dolu dolu geçirmek için eğitim kadromuzun dönem boyunca var gücü ile çalıştığını dile getirdi. Çocuklarımıza ise ülkemizin geleceği olduklarını hiçbir zaman unutmamaları gerektiğini vurguladı.

     2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Döneminde gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan bahseden müdürümüz elde edilen başarının mimarları olan kıymetli eğitim kadromuza teşekkürlerini bildirdi. Öğrencilerimize tatili dolu dolu geçirmelerini öneren müdürümüz, çocuklarımıza sizler bu tatili hak ettiniz, gönlünüzce dinlenin, eğlenin ancak kitaplardan da asla uzak durmayın diyerek mutlaka okuma yapmalarını istedi. 8. sınıf öğrencilerimize LGS'ye 134 gün kaldığını hatırlatan ve başarı dileyen okul müdürümüz; bütün öğrencilerimize ülkemizin geleceğinin kendileri olacaklarını unutmamalarını, ailelerimizin ve ülkemizin kendilerinden beklentilerini karşılamak için gayret edeceklerine inancını dile getirdi. Belgelerin dağıtımının ardından günün anısına karne pozunun alınmasını müteakiben hep beraber gür bir eda ile İstiklal Marşı'mızın okunması ve Şanlı Bayrağımızın göndere çekilmesinin ardından öğrencilerimiz tatile merhaba dediler.

   Biz de Cumhuriyet Ortaokulu Ailesi olarak öğrenci ve öğretmenlerimiz ile tüm paydaşlarımıza 5 Şubat 2024 Pazartesi günü tekrar okulumuzda buluşmak üzere iyi tatiller diliyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Tirebolu Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)