Öğrencilerimiz Kapadokya - Erciyes Gezisinde Moral Depoladı

Öğrencilerimiz, 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde düzenlenen Kapadokya-Erciyes gezisiyle hem eğlendiler hem de öğrendiler. Kültürel ve doğal güzellikleri bir arada sunan bu gezi, öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırdı.

Gezi programı, Kapadokya'nın en önemli noktalarından olan Kaymaklı Yeraltı Şehri, Ürgüp, Dervent Vadisi, Paşabağları, Avanos, Göreme, Güvercinlik Vadisi gibi yerleri kapsadı. Ayrıca Öğrencilerimiz gece konakladığımız otelde termal sudan faydalanarak, hem şifa buldular hem de havuz keyfi yaparak eğlendiler.

Turun ikinci gününde ise Kayseri şehir merkeziden Erciyes'e geçildi. Burada öğrenciler, kızak gibi kış sporlarının tadını çıkardılar. Turun sonunda ise öğle yemeği ve eğlence programı sunuldu.

Tur boyunca öğrenciler, hem tarihi ve kültürel mirası tanıma hem de doğanın güzelliklerini yaşama fırsatı buldular. Ayrıca arkadaşlık bağlarını güçlendirerek sosyal becerilerini geliştirdiler. Turun sonunda öğrenciler, Adana’ ya dönerken mutlu ve memnun olduklarını ifade ettiler.

 

Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürümüz Salih ATİLLA, gezinin öğrencilerin eğitimine katkı sağladığını belirterek, böyle etkinliklerin devam edeceğini söyledi. 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Seyhan Adana Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)