Öğrencilerimiz İstanbul´dan Madalyalarla Döndü

 

TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) , WACS (World Association of Chefs Societies ) işbirliği ile 2-5 Şubat  2017 tarihinde 15. si düzenlenen ‘‘Uluslar arası İstanbul Mutfak Günleri’’   kapsamında düzenlenen aşçılık yarışmasına 2 ekiple katılan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan öğrencilerimiz Gümüş Madalya kazandılar.

 

 

 

TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) , WACS (World Association of Chefs Societies ) işbirliği ile 2-5 Şubat  2017 tarihinde 15. si düzenlenen ‘‘Uluslar arası İstanbul Mutfak Günleri’’ İstanbul TÜYAP fuar alanında düzenlenmiştir.

 

  Organizasyon kapsamında farklı kategorilerde yemek yarışmaları düzenlenmiş ve öğrencilerimiz de bu yarışmalara başvuru yapmışlardır.  Yarışmalara 25 ülkeden 400ü yabancı olmak üzere toplam 2000 yarışmacı aşçı belirlen 70 kategoride başvuru yapmış ve  25 i yabancı 100 jüri üyesi  görev almıştır.

 

TAŞFED (Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu) tarafından 02-05 /02/2017 tarihinde düzenlenen “15. Uluslar arası İstanbul Mutfak Günleri” organizasyonuna Okul Müdürümüz Salih Zeki ŞAHİN refakatinde katılan Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Mutfak dalı öğrencilerimiz Feyzettin SUNA,  Aslı Yağmur ARAS, Furkan ÖZTEKİN ve Ali SÖĞÜT Lise düzeyi “Modern Türk Mutfağı”  kategorisinde Gümüş Madalya;  Kamil Coşkun, Cansu ÖZTÜRK, Atalay GÜMÜŞ, Esma BOZKURT “Yılın En İyi Lisesi” kategorisinde Gümüş Madalya almaya hak kazandılar. Tüm öğrencilerimizi göstermiş oldukları gayretlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)