Öğrencilerimiz Enerji Dönüşümü İçin Kolları Sıvadı

Eğitim- öğretim süreci bilgileri hafızada biriktirmekten ibaret değildir. Eğitim, zihinsel kazanımın yanı sıra duyuşsal bilincin de geliştirilmesine zemin hazırlamaktır. Bu ilke çerçevesinde İKSO çatısı altında öğrencilerimiz, derste edindikleri teorik bilgileri uygulamaya dönüştürerek hem eğlenerek öğreniyor hem de üretmenin hazzını yaşıyorlar.

7.sınıf öğrencilerimiz de bilim uygulamaları dersi kazanımları yörüngesinde enerjinin dönüşümünü modelleyen düzenekler tasarladılar. Yetenekli mucitlerimiz emeklerinin ürünü olan kıymetli tasarımlarının sunumunu yaparken öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla birlikte kendi tasarım düzenekleri üzerinde enerjinin dönüşümünü gözlemleme fırsatı yakaladılar.

Yüksek farkındalığa sahip olan öğrencilerimiz, sadece tasarım yapmakla kalmayıp tüketimin had safhada yaşandığı günümüz dünyasında üretmenin ve dönüştürmenin ne kadar kıymetli olduğunu da vurgulamış oldular.

Öğrencilerimize tasarım yolculuğunda eşlik eden kıymetli öğretmenlerini ve öğrencilerimizi kutluyor, geleceğin mucitlerini hazırlıyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Bursa Nilüfer Nilüfer İsmail Kadriye Solakoğulları Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)