Öğrencilerimiz Bakanımızla Buluştu

Ankara İl MEM Erasmus+Okul Eğitimi ve Gençlik Çalışmaları Birimi tarafından Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsamında, düzenlenen  "Gençlerin Perspektifinden İklim Değişikliği, Çevre ve Dijital Dönüşüm" Gençlik Faaliyeti’ne seçilen 38 öğrenciden 4ü okul öğrencilerimizden Azra Begüm Adıgüzel,Semih Hakan Altunalan, Sinan Kuyucaklı ve  Yağmur Öztürk olmuştur. Faaliyet, 20-21-22 Eylül tarihlerinde Mogan MTAL Uygulama otelinde öğrencilerin konaklamalı katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN, Gençlik Eğitim Faaliyetini ziyaret ederek öğrencilerle buluşmuştur.

Gençlere 3 gün boyunca akademisyenlerimiz ve STK Temsilcilerimiz;

Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Tahir ATICI veDr. Öğr. Üyesi Sultan ÇIKRIK, Eymir Gölü'nde  "Sucul Ekosistem" konusunda;

Hacettepe Üniversitesi' nden Prof.Dr.Pınar KÖSEOĞLU ve Dr. Gamze MERCAN, Ütopya Bilim Sanat ve Oyun Evi'nde"Ekosistem Ekolojisi, Ağaç İle İlgili Kavramlar ve Öğretim Teknolojileri Aracılığıyla Ağaç Eğitimi " konusunda,

TEMA Vakfı temsilcilerimiz Yeliz ÖZTÜRK ve Zeliha GÜNEŞ DEMİR,  "Ekolojik Okuryazarlık Ve Çevre"konularında eğitimler vermiştir.

Eymir Gölü, Anadolu Medeniyetler Müzesi ve Ankara Kalesi gezileri yapılmış, Ütopya Bilim Sanat ve Oyun Merkezinde yapılan sertifika töreni ile eğitim faaliyeti sona ermiştir.

Eğitim faaliyetine hak kazanan öğrencilerimizi tebrik eder, bu fırsatı sunan Ankara İl MEM Erasmus+Okul Eğitimi ve Gençlik Çalışmaları Birimi’ne teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Sincan Fatih Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)