Öğrencilerimiz 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Sonu Karnelerini İlçe Kaymakamız Sayın Makbule Adacı'nın Elinden Aldı

Öğrencilerimiz bugün 2022 2023 eğitim öğretim yılı 1 dönem sonu karnelerini İlçe kaymakamımız sayın Makbule ADACI'nın elinden aldı. Kaymakam hanım öğrencilerimizi tebrik ederek başarılar diledi. Tatili hak ettiklerini ve iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu. Biz de kendisine çok teşekkür ediyoruz.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Murat SARITAŞ'ta öğrencileri tebrik ederek tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüze de teşekkür ediyoruz.

Öğrencilerimizin İngilizce derslerine giren Semra YELMER öğretmenimiz de öğrencilerimizi ziyaret etti ve hazırlamış olduğu belgeleri öğrencilerimize dağıtarak iyi tatiller dileğinde bulundu. Biz de kendisini Bu anlamlı davranışından dolayı tebrik ediyor veteşekkür ediyoruz.

Okul Müdürümüz Turan KARACA'da  başarılı bir dönemin geride kaldığını ve bu bağlamda tüm öğretmenlerin özveriyle çalıştığını belirterek öğretmenlerin hepsini tebrik ettiğini ve hem öğretmenlere hem de öğrencilere iyi bir tatil geçirmeleri dileğimde bulundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Afyonkarahisar Kızılören İsmet Attila İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)