Öğrenci Koçluk Sistemimizle Öğrencilerimizin Ders Takibi Devam Etmektedir

Sınava girecek olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerimizin, rehberlik ve psikolojik danışma servisiyle irtibat kurularak, öğrenci koçluk sistemi planları, programları ve eğitim metotları hazırlandı.  

Öğrenci koçluğu kapsamında öğretmenler, sınava hazırlanan belirli sayıda öğrenciyi takip etmek üzere görevlendirildi. Bu kişiye özel öğrenci takip sisteminde, öğrencilerin akademik performanslarını artırmalarına yardımcı olmak amacıyla öğrencilerin öğrenme tarzlarına ve ihtiyaçlarına uygun olarak çalışma programları hazırlandı. Ayrıca, öğrencilerin sınava hazırlanmalarına yardımcı olmak için test çözme stratejileri, soru çözüm takibi, ödevlendirme, deneme analizi ve sınav teknikleri de dahil olmak üzere birçok konuda bireysel destek verildi. Velilerle de iletişime geçilerek öğrenci takip sürecine aileler de dahil edildi. Gerekli müşavirlik yapıldı.

Öğrenci takip sistemiyle öğrencilerin motivasyonunu ve özgüvenini artırmaya gayret edildi. Öğrencilerin başarıları takdir edildi ve gelişmeleri düzenli olarak takip edildi. Güçlü ve geliştirmeleri gereken yönleri hakkında geri bildirim verildi.

Sonuç olarak, koçluk sistemiyle, genel anlamda öğrencilerin akademik performanslarını artırmalarına, kişisel gelişimlerine yardımcı olmalarına ve motivasyonlarını artırmalarına yardımcı olundu.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Altınekin 15 Temmuz Şehitleri İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)