Öğrenci Grup Hareketliliği (İtalya) Başarıyla Tamamlandı

Erasmus+ 2022-1-TR01-KA122-SCH-000075472 numaralı "Özel Yetenekli Öğrencilere Yönelik Öğretmen Eğitimi" projemiz kapsamında, 11-15 Mart 2024 tarihleri arasında İtalya'nın Bosa şehrinde düzenlenen öğrenci grup hareketliliği programı başarıyla sona erdi. Karatay Bilim ve Sanat Merkezi olarak sunulan bu özel program, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin uluslararası bir deneyim kazanmalarına, bilgi ve kültür paylaşımı yapmalarına olanak sağladı.

 

Katılımcılarımız, program süresince Bosa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme, yerel kültür ve geleneklerle tanışma fırsatı buldular. Düzenlenen atölye çalışmaları, seminerler ve etkileşimli dersler, global bir eğitim anlayışının geliştirilmesine katkıda bulunurken, öğrenci ve öğretmenlerimizin akademik ve kişisel gelişimlerini destekledi.

 

Projemizin sonunda, katılımcı öğrenci ve öğretmenlerimize katılım sertifikaları verilerek, bu anlamlı ve öğretici deneyimin bir hatıra olarak kalması sağlandı. Sertifika töreni, birlikte geçirilen değerli zamanın ve paylaşılan tecrübelerin bir kutlaması niteliğinde oldu.

 

Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve destekleyen tüm kurum ve kuruluşlara derin teşekkürlerimizi sunarız. Katılımcıların edindiği bilgilerin ve tecrübelerin, onların gelişimine uzun vadede katkı sağlayacağına inanıyoruz.

 

Daha fazla bilgi ve gelecek projelerimiz hakkında güncellemeler için lütfen Karatay Bilim ve Sanat Merkezi'nin web sitesini ziyaret edin ve sosyal medya hesaplarımızı takip edin. Gelecekteki projelerimizde sizleri de aramızda görmeyi umut ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Konya Karatay Karatay Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)