Öğle Arası Yemek Molası

Öğrencilerimiz 40 dakikalılk öğle arasında evde yemeklerini yiyebileceklerdir.Bu durum veli izni ve okul izninene bağlıdır .İsteyen velilerimiz okula dilekçe verip çocuğunun öğle arasında evde geçirmesini talep edebilir.Dönüş saatinde mutlaka okulda olması gerekiyor.Bu durumu göz önünde bulundurup gerekli tedbiri alalım.

Sayın Velimiz;

2023-2024 eğitim öğretim yılında derslerimiz sabah saat 08:30'ta başalyacak ve öğleden sonra 14:20'da bitecektir. Saat 12:05ile 12:45 arasında 40 dakikalık "Öğle Tatili" uygulaması yapılmaktadır. Öğrencilerimiz bu süre içerisinde evlerine giderek öğle yemeğin yiyecek dinlenecek ve tekrar okula gelecebileceklerdir.

Okulda kalan öğrenciler, öğle yemeğini evlerinden getirecekleri beslenmeler ile sınıflarında yiyebileceklerdir. Kalan sürede ise; nöbetçi öğretmen gözetiminde belirlenen alanlarda ihtiyaçlarını giderip, mevsim şartlarına göre bahçede oynayarak veya sınıflarında bulunacak ve okul dışına çıkmalarına izin verilmeyecektir.

Öğle arasında okul dışına çıkacak öğrenciler için "Okul Dışına Çıkış İzin Kartı" uygulaması yapılacaktır. Bu nedenle öğle tatilinde okul dışına çıkacak öğrencilerin velilerinin aşağıdaki formu indirip, çıktı alıp bizzat okula gelip, ilgili müdür yardımcısına teslim etmesi ve izin kartı alması gerekir. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Şanlıurfa Eyyübiye Hacı Bayram İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)