Ögep Kasım Ayı Seminerimiz Tüm Öğretmenlerimizin Katılımı İle Yapıldı.

ÖGEP Kapsamında Kasım Ayında "Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları ve Öğrenci tanıma teknikleri "konulu seminer çalışması yapıldı.

ÖGEP Kapsamında Kasım Ayında "Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları ve Öğrenci tanıma teknileri "konulu seminer çalışması Zoom üzerinden okulumuz idareci ve öğretmenlerinin katılımıyla yapıldı.

Bakanlığımız Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünce yayımlanan "Öğretmenlik Mesleği Genel Yeterlikleri" bağlamında öğretmenlerimizin; mesleki bilgi, beceri, tutum ve değerler alanındaki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüz tarafından "Öğretmen Gelişim Programı" hazırlanmıştır. Hazırlanan ÖGEP planı kapsamında okulumuz tarafından Kasım ayı seçilen konu/eylem Uzaktan eğitim sürecinde"Kriz yönetimi, öfke ve stres ile başa çıkma yolları "konulu semineri Zoom uygulaması üzerinden tüm idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla yapılmıştır.  Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Zehra ŞEHİDOĞLU'na sunumu ve emekleri için teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Gölcük Gölcük İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)