Öddk Kurulumuz Sene Başı Toplantısını Yaptı!

Okulumuz ÖDDK (Öğrenci Davranışları Değerlendirme Kurulu) kurulu 2023-2024 Ders Yılı sene başı toplantısını yaptı. Toplantı, MEB mevzuatı gereğince ÖDDK Başkanı olan Müdür Yardımcımız Osman Murtaza GÖKDAL’ın başkanlığında öğretmenler kurulumuzdan ÖDDK ya seçilen öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda yıllık çalışma planının yapılması, okul kurallarının belirlenmesi, öğrencilerimizden olumlu ve örnek davranış sergileyenlerin ödüllendirilerek olumsuz davranışlarda bulunan öğrencilerin bu davranışlarının önlenmesine dönük çalışmaların planlanması konularına değinildi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz öğrencilerinin daha huzurlu ve başarılı bir ortamda ders işlemeleri için düzen ve disiplinin önemi üzerinde durularak çalışmaların bu doğrultuda yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı sonunda MEB mevzuatı çerçevesinde yönetmeliklerde belirtilen olumsuz davranışların yaptırımlarının uygulanması konusuna değinilerek öğrencilerimizin uyması gereken okul kurallarının belirlenip öğrenci, veli ve öğretmenlerimize duyurulması kararlaştırılmıştır.

Buna göre okulumuzda öğrencilerimizin uymaları gereken okul kuralları aşağıdaki şekilde belirlenmiştir:

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Adana Çukurova İbn - İ Sina Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)