Oab Olağan Genel Kurulumuzu Yaptık

2017-2018 Öğretim yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurulumuzu 25 Ekim 2017 çarşamba günü saat:13.00´da okulumuz çok amaçlı salonunda yaptık.Genel Kurul; toplantı yeter sayısının sağlandığı görülünce, Saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunması ile başladı.Ardından Okul Müdürü Nuri ERCAN´ın açılış konuşması ile devam etti.

Okul Müdürü Nuri ERCAN;yönetmelik gereği görev süresi dolan ve üç yıldır okulumuz OAB de görev yapan başata başkan Sayın Hülya ÇELİK, Saadet BAYRAKAL ve Ayşe İPEK´e okulumuz bütün paydaşları adına birer plaket takdim ederek, şu ana kadar okulumuza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür edip bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Gündemin diğer maddesine geçilerek; Divan Başkanlığına Okulumuz Müdür Yardımcısı Erdem SARIKAYA´nın yazmanlığa ise Okuklumuz Sınıf Öğretmeni Melek KARATAY ve velilerimizden Hatice ÖZDOĞAN´ın seçilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Faaliyet Raporu okundu ve ibra edildi.Denetim Raporu okundu ve İbra edildi.Tahmini Bütçe takdim edildi ve onaylandıktan sonra; verilen önerge ile; Arife UYSAL,Fatoş ERDOĞAN,Songül KAPLAN, Gamze KILIÇ ve Yasemin KÜÇÜK yeni yönetim kurulunun asil üyeliğine seçildiler.

Kendilerini tebrik eder okulumuza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Keçiören Halit Fahri Ozansoy İlkokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)