Niğde / Ulukışla Kılan Ortaokulu

Telefon:3885176045--5076094279 Adres:Kılan Köyü/Ulukışla/NİĞDE Web Sitesi:https://kilanortaokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Ulukışla Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Ulukışla Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Ulukışla Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kilanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ;

Biz İstiyoruz ki;

Öğrenmeyi öğrenen öğrenciler yetiştiren bir okul olalım.
Biz İstiyoruz ki;

Demokratik, katılımcı, kendisinin ve çevresinin gelişimine katkıda bulunan, düşünen, araştıran, paylaşan, örnek davranışlar gösteren öğrenciler yetiştiren, eğitim ve öğretim alanında farklılığını kanıtlayabilen bir okul olalım.

Biz İstiyoruz ki;

Okulumuz; kültürel, sosyal ve bilimsel bakımdan çevreye öncü bir okul olsun.
MisyonBiz; Öğrencilerimize bilgiye ulaşma yollarını öğretmek için varız..


Biz; Öğrencilerimizi 21. yy. dünyasında bilim ve teknolojiyi kullanabilen çağdaş, katılımcı, girişimci, ahlaki değerlere sahip olan, üretken, vatan millet sevgisini davranışlara dönüştüren fertler olarak yetiştirmek için varız.
BaşarılarOkulumuz her yıl liseye yerleştirmede fen lisesi, sosyal bilimler lisesi gibi nitelikli liselere öğrenci göndermektedir.Her sınıf düzeyinde bursluluk sınavını kazanan ve burs alan öğrencimiz vardır.Önceliğimiz öğrencilerimizin başarısıdır.
Telefon3885176045--5076094279
AdresKılan Köyü/Ulukışla/NİĞDE
İnternet Sitesihttps://kilanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKılan Köyü Niğde´nin Ulukışla ilçesine bağlı bir köydür.Adana, Mersin, Ereğli ve Niğde´ye yakınlığından dolayı bu şehirlere ulaşım kolaydır.Köyümüz oldukça büyük, geçim kaynağı kiraz yetiştiriciliği olan, imkanları geniş bir köydür.Yayla turizmi yapılmaktadır.Yaz nüfusu 7-8 bin olan köyümüzün kış nüfusu 2 bin civarındadır.
UlaşımNiğde İl Merkezine uzaklığı 70km Ulukışla İlçe Merkezine Uzaklığı 11kmOkulumuz Kılan Köyündedir. Ulukışla´ya 11 km uzaklıktadır.İlçeye minibüsle gidiş geliş imkanı bulunmaktadır ve ilçeye gidiş-geliş imkanı kolaydır.Ayrıca köyden Adana ve Mersin otogarına günlük iki sefer aktarmasız otobüs seferleri yapılmaktadır.
Merkezden UzaklıkNiğde İl Merkezine uzaklığı 70km Ulukışla İlçe Merkezine Uzaklığı 11km
Ders SaatleriDers Başlama Saati:08.30
Ders Bitiş Saati :15.20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı7
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://kilanortaokulu.meb.k12.tr/51/06/739889/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)