Niğde / Merkez Yeşilgölcük Şehit Recep Tektaş Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon:0388 264 50 42--0536 289 98 14 Adres:YEŞİLGÖLCÜK BELDESİ CUMHURİYET MAH. LİSE KÜME EVLERİ NO: 17 MERKEZ / NİĞDE Web Sitesi:https://golcuklisesi.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde Çok Programlı Anadolu Liseleri, Niğde Merkez Çok Programlı Anadolu Liseleri, Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Niğde Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri, Niğde Merkez Çok Programlı Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://golcuklisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİdealimiz; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan, hoşgörü sahibi, kendine güvenen, katılımcı etkili ve nitelikli, çağdaş demokratik ve laik, takım olmayı başaran, kendini ve yaşamı daima sorgulayan, yaşadığı topluma ve Türkiye´ye ideal bireyler yetiştirmektir.
MisyonOkulumuzun amacı; Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkabilen, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, gelişim ve değişimlere açık, öğrenebilen, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, işbirliğini ve ekip çalışmalarını önemseyen, topluma ve çevresine saygılı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon0388 264 50 42--0536 289 98 14
Faks(388) 264 5068
AdresYEŞİLGÖLCÜK BELDESİ CUMHURİYET MAH. LİSE KÜME EVLERİ NO: 17 MERKEZ / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://golcuklisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Niğde Merkeze bağlı Yeşilgölcük Kasabası sınırları içinde olup Niğde-Nevşehir karayolunun 35. kilometresinde bulunmaktadır.
UlaşımNiğde il merkezine 35 Km.
Kasaba merkezine uzaklık 900 m.- Siviller, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ya da velilerimiz Yeşilgölcük Belediyesi´ne ait otobüslerle; her tam saatlerde Yeşilgölcük-Niğde ve Niğde-Yeşilgölcük toplu taşıma seferleriyle ulaşım sağlayabilmektedirler.
Merkezden UzaklıkNiğde il merkezine 35 Km.
Kasaba merkezine uzaklık 900 m.
Servis BilgisiÖğretmenlerimiz İl merkezinden okulumuza, hususi kiraladığımız Öğretmen Servisi ile ulaşım sağlayabilmektedirler.

Öğrencilerimiz Taşımalı Eğitim kapsamında çevre köy ve kasabalardan okulumuza sabah ve akşam Öğrenci Servisi ile ulaşım sağlanmaktadır.
Kontenjan BilgileriOkulumuz bünyesinde Genel Lise, Meslek Lisesi ve İmam Hatip Lisesi bulunmakta olup kontenjanlar her yıl Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenli olarak güncellenmektedir.
Ders SaatleriBaşlama: 08:30
Biriş: 15:55
Yabancı Dilİngilizce-Almanca-Arapça
Isınma TürüKalorifer-Kömür
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerOkul Gezileri, Tarım Fuarları.
ProjelerErasmus
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı244
  • Derslik Sayısı13
  • Atölye Sayısı2
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://golcuklisesi.meb.k12.tr/51/01/965992/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)