Niğde / Merkez Süleyman Fethi İlkokulu

Telefon:03885022975 Adres:AŞAĞI KAYABAŞI MAH. SAYGI SK. 24 DERSLİKLİ OKUL BİNASI BLOK NO 2 MERKEZ / NİĞDE Web Sitesi:https://suleymanfethiilkokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; mutlu, başarılı, sosyal, donanımlı, bilinçli, sağlam karakterli, güzel ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı çağdaş, modern, yeniliklere ve gelişmeye açık, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş bir nesil yetiştirmektir.
MisyonBölgemizde eğitim öğretimin kalitesinin artırılmasına katkıda bulunan; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen; yeteneklerine göre eğitimine yön veren, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, yaratıcı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Telefon03885022975
AdresAŞAĞI KAYABAŞI MAH. SAYGI SK. 24 DERSLİKLİ OKUL BİNASI BLOK NO 2 MERKEZ / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://suleymanfethiilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımOkulumuz Derbent mezarlığı yanında, il merkezinde bulunmaktadır.Okulumuza ulaşım yürüyerek ve toplu taşıma ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Derbent mezarlığı yanında, il merkezinde bulunmaktadır.
Servis BilgisiOkulumuza öğrenci taşıyan servisler bulunmaktadır.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı249
  • Derslik Sayısı16
  • Atölye Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://suleymanfethiilkokulu.meb.k12.tr/51/01/767049/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)