Niğde / Merkez Orhanlı Şehit Cuma Kaya Ortaokulu

Telefon:03882668015 Adres:ORHANLI BELDESİ FATİH MAH. CUMHURİYET/7 SK. NIĞDE ORHANLI ŞEHIT CUMA KAYA ORTAOKULU BLOK NO: 5/1 MERKEZ / NİĞDE Web Sitesi:https://orhanlisehitcumakayaoo.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Merkez Ortaokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonMilli Eğitim Temel Kanunu´nda belirtilen Milli Eğitimin Genel Amaçları çerçevesinde;
ÖĞRENCİLERİMİZİ
Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı , bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayan bir kurum olmak.
MisyonORHANLI ORTAOKULU OLARAK;
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, çağdaş eğitim ve öğretim bilimi ışığında, milli kültürümüzü özümseyen ve yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda altyapısını kuran, bir üst öğretime hazır bireyler yetiştirmektir.
HER ÇOCUĞUN TEK TEK İLGİ GÖRDÜĞÜ MUTLU BİR OKUL ORTAMI OLUŞTURMAKTIR.
Telefon03882668015
AdresORHANLI BELDESİ FATİH MAH. CUMHURİYET/7 SK. NIĞDE ORHANLI ŞEHIT CUMA KAYA ORTAOKULU BLOK NO: 5/1 MERKEZ / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://orhanlisehitcumakayaoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOrhanlı Kasabası Niğde Merkeze bağlı olup Niğde´ nin Kuzeydoğusundadır.Merkeze Uzaklığı 55km dir. Ulaşım Belediye Otobüsleri ile sağlanmaktadır.Kasabadan Niğde ye ve Niğde kasabaya Pazar günleri hariç her gün 4 adet otobüs seferi bulunmaktadır.
Ulaşım55 kmAsfalt yol
Merkezden Uzaklık55 km
Servis BilgisiÖğretmen servisi vardır.
Ders Saatleri08.30 - 14.50
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı18
  • Öğrenci Sayısı173
  • Derslik Sayısı11
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://orhanlisehitcumakayaoo.meb.k12.tr/51/01/711989/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)