Niğde / Merkez Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:03882321889 Adres:MUHSIN YAZICIOĞLU IMAM HATIP ORTAOKULU SELÇUK MAH. LEVENT SK. NO 17 İÇ KAPI NO 6 MERKEZ / NİĞDE
MERKEZDE
MERKEZİ
Web Sitesi:https://nigdemuhsinyaziciogluiho.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İmam Hatip Ortaokulları, Niğde Merkez İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Niğde İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Niğde Merkez İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://nigdemuhsinyaziciogluiho.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
Telefon03882321889
AdresMUHSIN YAZICIOĞLU IMAM HATIP ORTAOKULU SELÇUK MAH. LEVENT SK. NO 17 İÇ KAPI NO 6 MERKEZ / NİĞDE
MERKEZDE
MERKEZİ
İnternet Sitesihttps://nigdemuhsinyaziciogluiho.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSELÇUK MAHALLESİ LEVENTSOKAK NO 17
UlaşımMERKEZİ
Merkezden UzaklıkMERKEZDE
Servis Bilgisiservis ve kendi imkanları
Ders Saatleri09:00-15:10
Yabancı DilİNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerFUTBOL-BASKETBOL-VOLEYBOL
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK
ProjelerE TWİNİNG
  • Öğretmen Sayısı30
  • Öğrenci Sayısı412
  • Derslik Sayısı14
Kaynak:https://nigdemuhsinyaziciogluiho.meb.k12.tr/51/01/764592/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)