Niğde / Merkez Mevlana Ortaokulu

Telefon:03882321997 Adres:SELÇUK MAH. SELÇUKLU CAD. MEVLANA ORTAOKULU SİTESİ MEVLANA ORTAOKULU BLOK NO 20/1 MERKEZ / NİĞDE
İl Merkezinde
YAYA OLARAK ULAŞMA
Web Sitesi:https://nigdemevlanaortaokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://nigdemevlanaortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyonumuz Okul veli Bütünleşmesiyle Eğitim – Öğretim çalışanları Arası ilişkiler, Çevre düzenlemesi ve sosyal faaliyetlerle Niğde’nin saygın okulları arsında yer almaktır. Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilimizde tercih edilen; Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; milli, manevi ve diğer tüm evrensel değerlere saygılı ve bu değerlere sahip çıkan; sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MisyonMisyonumuz Biz öğrencilerimizi Milli Eğitimin Temel İlkeleri Doğrultusunda Kendi kendine yetebilen, Öz değerlendirme yapabilen, Öz yönetim sahibi, Özgün düşünebilen, üreten, hayata sevgi ve umutla bakabilen, hoşgörülü bireyler yetiştirmek için varız. Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı; katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip; özgüveni tam; geçmişine, milli ve manevi değerlerine saygılı, onlara sahip çıkan ve değerlerini yaşayan, yaşatan bireyler yetiştirmektir.
Telefon03882321997
AdresSELÇUK MAH. SELÇUKLU CAD. MEVLANA ORTAOKULU SİTESİ MEVLANA ORTAOKULU BLOK NO 20/1 MERKEZ / NİĞDE
İl Merkezinde
YAYA OLARAK ULAŞMA
İnternet Sitesihttps://nigdemevlanaortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSelçuk Mah.Selçuklu.Cad.No:20 NİĞDE
UlaşımYAYA OLARAK ULAŞMA
Merkezden Uzaklıkİl Merkezinde
Ders Saatleri09:00 - 15:45
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma Türüdogal gaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı56
  • Öğrenci Sayısı761
  • Derslik Sayısı27
  • Atölye Sayısı1
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nigdemevlanaortaokulu.meb.k12.tr/51/01/721344/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)