Niğde / Merkez Koyunlu Namık Kemal İlkokulu

Telefon:03882246030 Adres:KOYUNLU KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ BİRKO SK. KOYUNLU NAMIK KEMAL İLK VE ORTA OKULU SİTESİ NO: 4 MERKEZ / NİĞDE Web Sitesi:https://koyunlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYON
İstiyoruz ki bu okulda; bilgiyi kullanabilen,Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır
MisyonMİSYON
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir.
BaşarılarSedanur Hilal ERGİN,Hüseyin YEĞİN ve Tarık Buğra GÖKÇE adlı öğrencilerimiz İlkokulun devamında bursluluk sınavını kazanmışlardır.
Telefon03882246030
AdresKOYUNLU KÖYÜ AŞAĞI MEVKİİ BİRKO SK. KOYUNLU NAMIK KEMAL İLK VE ORTA OKULU SİTESİ NO: 4 MERKEZ / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://koyunlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
Ulaşım7 kmHer saatte otobüsü vardır.Okulumuz personeli mesafe yakın olduğu için kendi araçlarıyla gidiş geliş yapmaktadır.
Merkezden Uzaklık7 km
Ders Saatleri8:40 - 14:20
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı16
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://koyunlunamikkemalilkokulu.meb.k12.tr/51/01/266126/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)