Niğde / Merkez Kiledere İlkokulu

Adres:Kiledere Beldesi Hürriyet Mah. Başak Sok. No24/1 Merkez/NİĞDE Web Sitesi:https://nigdekiledereilkokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBugünü dününden daha başarılı ve ileride olan, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştiren, eğitim görmeyi herkes için ayrıcalığa dönüştüren bir kurum olma.
MisyonBaşarıda rekabeti, katılımcılığı ve eşitliği esas alan, kaliteli eğitim-öğretim hizmetlerinin yönetim ve denetimini yaparak; bölgemizin ve ülkemizin geleceğine yön verebilecek donanımlı, özgüveni yüksek, milli-manevi değerlerinin farkında olan bireyler yetiştiren, paydaşlarıyla etkili iletişim kurabilen, nitelikli eğitim kadrosuyla, sürekli gelişmeyi esas alan bir kurum olmaktır.
AdresKiledere Beldesi Hürriyet Mah. Başak Sok. No24/1 Merkez/NİĞDE
İnternet Sitesihttps://nigdekiledereilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKiledere 1992 yılından itibaren Niğde Merkeze bağlı bir belediye olmuştur. Yaklaşık 6000 nüfusu vardır. Halk genellikle tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır. Büyükbaş, küçükbaş ve kümes hayvancılığı yapılmaktadır. Tek katlı ve iki katlı evlerin yoğun olduğu Kiledere Kasabası geniş bir alana yayılmıştır.
UlaşımNiğde Merkeze 50km uzaklıkta bulunmaktadır.Öğretmenler ulaşımını kendi tuttukları servislerle sağlamaktadırlar. Ayrıca Kiledere Kooperatifine ait minibüsler her gün Niğde´ye geliş gidiş yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkNiğde Merkeze 50km uzaklıkta bulunmaktadır.
Ders SaatleriDERS BAŞLAMA 09:00 DERS BİTİŞ 14:30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı75
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://nigdekiledereilkokulu.meb.k12.tr/51/01/765602/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)