Niğde / Merkez İçmeli Şehit Davut Yıldız İlkokulu

Telefon:0 (388) 2578021 Adres:İçmeli Köyü NİĞDE/ MERKEZ Web Sitesi:https://icmeliio.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda; doğru, dürüst, çağdaş, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, güzel ülkemizi hak ettiği yere getirmek için sürekli çalışan bireyler yetiştirmektir.
MisyonKurumumuzda eğitim öğretim imkânı bulanlara; yaparak yaşayarak öğrenme çerçevesinde, öğrenciyi merkeze alarak kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak. Çevremizde bulunan kişilere “okuldan nasıl faydalanılır?” bilincini yerleştirmek. Üst öğrenim kurumuna özgüveni oluşmuş, kendinden emin, nitelikli öğrenciler göndermek. İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Telefon0 (388) 2578021
Adresİçmeli Köyü NİĞDE/ MERKEZ
İnternet Sitesihttps://icmeliio.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİl Merkezine Uzaklık 54 KM.İçmeli Belediyesi tarafından sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl Merkezine Uzaklık 54 KM.
Ders Saatleri08.30-16:00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı22
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://icmeliio.meb.k12.tr/51/01/711819/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)