Niğde / Merkez Gösterli Ortaokulu

Telefon:03882840193--03882840193 Adres:Gösterli Köyü/NİĞDE Web Sitesi:https://gosterliortaokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gosterliortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak.
MisyonTürkiye’yi çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim bilim ve kültür merkezi olmak.
Telefon03882840193--03882840193
Faks(388) 284 0193
AdresGösterli Köyü/NİĞDE
İnternet Sitesihttps://gosterliortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGösterli Köyü/NİĞDE
UlaşımOkulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.
Merkezden UzaklıkOkulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.
Servis BilgisiOkulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Köy servisi sabahları Niğde merkeze hareket etmektedir, akşamları köye dönüş yapmaktadır.
Ders Saatleri08:30-16:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer-Kömür
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif EtkinliklerOkulumuzda futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi dallarında okul içi turnuvalar düzenlenmektedir.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı51
  • Derslik Sayısı6
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://gosterliortaokulu.meb.k12.tr/51/01/721352/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)