Niğde / Merkez Dumlupınar İlkokulu

Telefon:3882323204 Adres:Sungurbey Camii Karşısı Kunt Sokak Niğde/Merkez Web Sitesi:https://nigdedumlupinar.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Merkez Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://nigdedumlupinar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.
Öğrenciye, Atatürk İlke ve İnkılaplarına, T.C Anayasasına ve Türk Demokrasinin ilke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme, görevlerini yapabilme bilincini ve yeteneğini kazandırabilmesini sağlamak.
Öğrenciyi, toplum içinde rollerini yapan, başkaları ile iyi ilişkiler kuran,işbirliği içinde çalışabilen, çevresinde edilgen olduğu kadar etken uyum sağlayabilen iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek.
Öğrenciye, kişisel, toplumsal sorunları tanımak ve sorunlara bilimsel yaklaşımlarla çözüm arama alışkanlığı kazandırmak.
Öğrenciye sağlıklı yaşamak, ailesinin ve toplumun sağlığını korumak için gereken bilgi ve alışkanlığını kazandırmak.
Öğrencilerin el çalışması ile zihin çalışmasını birleştirerek çok yönlü gelişmesini el ile çalışmasının onur ve zevkini kazanmasını sağlamak.
MisyonBİZ DUMLUPINAR AİLESİ OLARAK,
Öğrencilerimizi gelişen ve değişen dünyada, kendine yetebilen, güvenen, çevresine duyarlı, demokratik ilkelere bağlı, olaylara çok yönlü bakabilen, sosyal yönü zengin, sürekli bilgilerini yenileyen ve çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeyde öğrendiği bilgileri uygulayıp, hayata aktarabilen bireyler yetiştirmek için varız.
Telefon3882323204
AdresSungurbey Camii Karşısı Kunt Sokak Niğde/Merkez
İnternet Sitesihttps://nigdedumlupinar.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriSungurbey Cami yanı
UlaşımOkulumuz il merkezinde yer almaktadır.
Ders SaatleriSabah 09.00-14.40 saatleri arası eğitim-öğretim görmektedir.
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDoğalgazla ısınmaktadır.
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı164
  • Derslik Sayısı11
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://nigdedumlupinar.meb.k12.tr/51/01/339504/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)