Niğde / Çiftlik Şeyhler Şehit Hamza Baykan Ortaokulu

Telefon:0388 4261105 Adres:ŞEYHLER KÖYÜ AŞAĞI MEVKİ MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ ŞEYHLER ŞEHIT HAMZA BAYKAN ILKOKULU SİTESİ NO: 50 ÇİFTLİK / NİĞDE Web Sitesi:https://sehithamzabaykanortaokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Çiftlik Okulları, Niğde Ortaokulları, Niğde Çiftlik Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Niğde Ortaokul Haberleri, Niğde Çiftlik Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://sehithamzabaykanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, toplumla uyumlu, olaylara olumlu yaklaşan, planlı kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi, aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, bilginin sinirsizliğini hissettirmek, hayata bağlı bireyler yetiştirmek, baslıca hedeflerimizdendir..
MisyonBaşarının eldeki olanakları en iyi değerlendiren birey veya kuruluşların ürünü olduğundan hareketle okulumuz öğrencilerinin sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmayı i amaç edindik.
Okulumuz çevresinin sosyo- ekonomik durumunun getirdiği olumsuzluklardan korkmadan daha fazla özveriyle ismimizi duyuracağımıza her öğretim yılı daha çok inanıyoruz. Başarısız olduğumuzda yılmayacağız.Zira;
“ Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adim geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.”
BaşarılarOkulumuz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında İlçe çapında düzenlenen kızlar arası futsal şampiyonasında ilçe birincisi olmuştur. İlçe çapında düzenlenen yarışmalarda Öğrencilerimiz şiir yarışmasında 1. Kompozisyon Yarışmasında 2. olmuştur.
Telefon0388 4261105
Faks0388 4261105
AdresŞEYHLER KÖYÜ AŞAĞI MEVKİ MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ ŞEYHLER ŞEHIT HAMZA BAYKAN ILKOKULU SİTESİ NO: 50 ÇİFTLİK / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://sehithamzabaykanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCoğrafi konum olarak Niğde ve Aksaray illeri arasında bulunan köyümüz, 340 hanedir.Nufüsü 1862 Köyümüz yeniliklere açık gayet şirin tipik bir anadolu köyüdür. Köyümüzde Salı günleri pazar kurulmakta olup 7 tane market türü bakkaliye 2 tane internet kafe 4 tane kıraathane bulunmaktadır.Köyümüzde Sağlık evi ve Kuran kursu aktif olarak çalışmaktadır. Köyde kalmak isteyen personel rahatlıkla kalabilir.
Ulaşımİl merkezine kısa yoldan 40km uzun yoldan ise 65km ,ilçe merkezine ise 5km uzaklıktadır. Ulaşımda hiçbir sıkıntı yoktur.Geliş-Gidiş yapan arkadaşlar bulunduğu gibi, il merkezinden ve ilçe merkezinden okulumuza servisle gelinebilmektedir.
Ayrıca Köyden bir saat ilçe merkezinden her yarım saatte Niğde´ye ulaşım sürmektedir. Köyden ilçe merkezinede her yarım saatte dolmuşlar kalmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine kısa yoldan 40km uzun yoldan ise 65km ,ilçe merkezine ise 5km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri09:00-16:00
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı102
  • Derslik Sayısı15
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://sehithamzabaykanortaokulu.meb.k12.tr/51/08/717533/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)