Niğde / Çiftlik Şeyhler Şehit Hamza Baykan İlkokulu

Telefon:0388 426 11 05 Adres:ŞEYHLER KÖYÜ AŞAĞI MEVKİ MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ ŞEYHLER ŞEHIT HAMZA BAYKAN ILKOKULU SİTESİ NO: 50 ÇİFTLİK / NİĞDE Web Sitesi:https://sehithamzabaykanio.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Çiftlik Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Çiftlik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Çiftlik İlkokul Haberleri
Kaynak:https://sehithamzabaykanio.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÇağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmek, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, toplumla uyumlu, olaylara olumlu yaklaşan, planlı kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi, aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, öz güven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, bilginin sınırsızlığını hissettirmek, hayata bağlı bireyler yetiştirmek, baslıca hedeflerimizdendir..
MisyonBaşarının eldeki olanakları en iyi değerlendiren birey veya kuruluşların ürünü olduğundan hareketle okulumuz öğrencilerinin sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmayı i amaç edindik. Okulumuz çevresinin sosyo-ekonomik durumunun getirdiği olumsuzluklardan korkmadan daha fazla özveriyle ismimizi duyuracağımıza her öğretim yılı daha çok inanıyoruz. Başarısız olduğumuzda yılmayacağız.Zira; “ Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adim geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır.”
BaşarılarHer öğrencimiz bizim için bir değerdir.Her öğrencimiz bireysel olarak, seviye olarak ne kadar öğreniyorsa kendisi için bir başarıdır.
Telefon0388 426 11 05
AdresŞEYHLER KÖYÜ AŞAĞI MEVKİ MEVKİİ AŞAĞI KÜME EVLERİ ŞEYHLER ŞEHIT HAMZA BAYKAN ILKOKULU SİTESİ NO: 50 ÇİFTLİK / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://sehithamzabaykanio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriCoğrafi konum olarak Niğde ve Aksaray illeri arasında bulunan köyümüz, 340 hanedir. Nüfusu 1862 Köyümüz yeniliklere açık gayet şirin tipik bir Anadolu köyüdür. Köyümüzde Salı günleri pazar kurulmakta olup 7 tane market türü bakkaliye 2 tane internet kafe 4 tane kıraathane bulunmaktadır.Köyümüzde Sağlık evi ve Kuran kursu aktif olarak çalışmaktadır. Köyde kalmak isteyen personel rahatlıkla kalabilir.
Ulaşımİlçemiz, il merkezine kısa yoldan 40 km uzun yoldan ise 65 km´dir. Köyümüz ise ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır. Ulaşımda hiçbir sıkıntı yoktur. Gidiş-geliş yapan arkadaşlar bulunduğu gibi, il merkezinden ve ilçe merkezinden okulumuza servisle gelinebilmektedir. İlçemizden il merkezine saatte bir dolmuşlar gitmektedir. İlçeden dolmuş ile köye de ulaşım mevcuttur.
Merkezden Uzaklıkİlçemiz, il merkezine kısa yoldan 40 km uzun yoldan ise 65 km´dir. Köyümüz ise ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM
Ders Saatleri09:00-14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı124
Kaynak:https://sehithamzabaykanio.meb.k12.tr/51/08/712678/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)