Niğde / Çiftlik Mahmutlu İlkokulu

Telefon:03884191100 Adres:MAHMUTLU KÖYÜ MAHMUTLU KÜME EVLERİ MAHMUTLU ILKOKULU BLOK NO: 286 ÇİFTLİK / NİĞDE Web Sitesi:https://mahmutluilkokulu.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Çiftlik Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Çiftlik İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Çiftlik İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVİZYONUMUZ 6–14 yaş grubundaki öğrencilerimizi, çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak uluslararası bilgi ağına ulaşabilen, teknolojiyi etkin kullanabilen, kendine güvenen, demokrasiyi bir yaşam biçimi olarak benimseyen bireyler olarak yetiştirmek. Adından söz ettiren, saygınlığı olan, öncü bir okul olmak.Öğrencileri ilgi ve yeteneklerine göre yönlendirmek, yetiştirmek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.
MisyonEvrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmak, Atatürkçülüğü sindirmiş, yaşama geçirmiş bireyler yetiştirmek. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.
Telefon03884191100
AdresMAHMUTLU KÖYÜ MAHMUTLU KÜME EVLERİ MAHMUTLU ILKOKULU BLOK NO: 286 ÇİFTLİK / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://mahmutluilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriNiğde Çiftlik ilçesi Mahmutlu köyü
UlaşımKöyümüz ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır. Köyümüzden her gün belirli saatlerde servisler kalkmaktadır.
Merkezden UzaklıkKöyümüz ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNORMAL ÖĞRETİM BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF
Ders Saatleri09:00 -- 14:30
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı54
  • Derslik Sayısı12
Kaynak:https://mahmutluilkokulu.meb.k12.tr/51/08/712659/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)