Niğde / Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu

Kaynak:https://makifersoyybo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonYüksek vasıflı eğitimciler ve çalışanlarla Türk milli eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda;öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili becerili ve iyi bir ahlaka sahip niteklikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonÖğretmenler,destek elemanları,veliler,idereciler ve okul müdürü olarak biz gelecegimiz olan öğrencilerimizin değerli olduğunun farkındayız.Okulumuzun bu gün olduğu kadar gelecekte de en iyi hizmeti vermesinde önemli rol oynadığımızın bilincindeyiz.
Geleceğimizi bilgi toplumu haline getirebilmek için, yerinde sayan değil,yenilik getiren liderle; görevine tutkun, sorumluluklarını bilen, teknolojiyi kullanabilen öğretmen kadromuzla başarıya bireysel değil ekip ruhu ile ulaşılabileceğinin inancında olan bir ekibiz.
Telefon03887112029
Faks(388) 711 2029
AdresYeni Mah. Çamardı/NİĞDE
İnternet Sitesihttps://makifersoyybo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇamardı Niğde iline bağlı toplam nufusu 16.269 olup bunun 3480´i ilçe merkezinde yaşamaktadır. Orta torosların uzantısı olan Aladağlar ilçe topraklarının tamamını kapsar.En yüksek noktası demir kazık olup 3756 metredir. Başlıca akarsuyu ecemiş çayıdır. Ekonomisi hayvancılığa dayanır. Tarım sınırlı ölçüde yapılır. Meyvecilik ilçede yaygındır.İlçe topraklarında demir, çinko, antiman gibi maden yatakları bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 69 km uzaklıktadır.İlçenin il merkezine ve köyleri ile karayolu irtibatı mevcut olup , ilçede faliyette bulunan 36 nolu taşıma kooperatifi ile ilçe Belediye Başkanlığına ait otobüslerle niğde ve adana illerine rahat bir şekilde ulaşım gerçekleşmektedir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 69 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama 09:00 Bitiş 15:30
Isınma TürüMerkezi ısıtma şekli (kalorifer) mevcuttur.
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı119
  • Derslik Sayısı12
  • BT Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://makifersoyybo.meb.k12.tr/51/04/965796/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)