Niğde / Bor Bayat Mediha Kemal Balçık İlkokulu

Telefon:3883466126 Adres:BAYAT KÖYÜ BAYAT KÜME EVLERİ NO: 58 BOR / NİĞDE Web Sitesi:https://bayat.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Bor Okulları, Niğde İlkokulları, Niğde Bor İlkokulları, İlkokul Haberleri, Niğde İlkokul Haberleri, Niğde Bor İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİstiyoruz ki; Okulumuzda paylaşma marifet olsun. Katılım önceliğimiz olsun Bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi kullanan, kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun Okul ortamında “Kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uyulsun. Her öğretmen öğrencileşsin, her öğrenci de öğretmenleşsin. Okulumuzda hiçbir gün diğerinde eşit olmasın. Velilerimiz bize inanç göstersin ve uyguladığımız projeye destek versin. Sevgi rehberimiz akıl pusulamız olsun. Bilgi teknolojilerini kullanmak okulumuzda genel geçer amaç olsun Liderlik ustalıktır, bilimselliktir, yaratıcılıktır.
MisyonÖğreten değil sürekli öğrenen ve gelişen olmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek. Değerlendirmelerimizde ölçme tekniklerinin en çağdaş yöntemlerini kullanarak, insani yönümüzü ve sevgi temeline dayanan anlayışımızı sergilemek. Öğrencilerimizle daha özgür sınıf daha özgür okul ilkesine uyarak hizmet vermek. Öğrencilerimizin, velilerimizin katılımını demokrasinin gelişmesinin temeli olarak saymak. Öğrencilerimizin dünyanın diğer çocuklarından geri kalmaması hatta onları geçmesi için teknolojinin ve bilgi toplumunun gereklerine uygun yetiştirilmesi için var gücümüzle çalışmak, yarışmak.
Telefon3883466126
AdresBAYAT KÖYÜ BAYAT KÜME EVLERİ NO: 58 BOR / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://bayat.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezine 23 km İl Merkezine 35 km uzaklıktadır. Kendi araçlarımızla ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 23 km İl Merkezine 35 km uzaklıktadır.
Öğretim ŞekliNormal Eğitim
Ders Saatleri09:00 - 14:40
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı35
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://bayat.meb.k12.tr/51/03/712243/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)