Niğde / Altunhisar Zübeyde Hanım Anaokulu

Telefon:3886112288 Adres:İSTİKLAL MAH. ALTINYURT CAD. ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO: 4 ALTUNHİSAR / NİĞDE Web Sitesi:https://altunhisarzubeydehanim.meb.k12.tr Niğde Okulları, Niğde Altunhisar Okulları, Niğde Anaokulları, Niğde Altunhisar Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Niğde Anaokulu Haberleri, Niğde Altunhisar Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://altunhisarzubeydehanim.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimize kendilerini ifade etme ve öz disiplin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyan,bilgi edinmede oyun, gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya, anlamaya teşvik eden, öğrencilerin ev yaşantısı ile okul yaşantısını birleştirmesine ve çocuk-aile ikilisinin birlikte öğrenmesine katkıda bulunan, öğrencilerin,çalışanların ve velilerin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu bir eğitim-öğretim ortamı sunmaktır.
MisyonÇağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek bireyler yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Telefon3886112288
Faks3886112288
AdresİSTİKLAL MAH. ALTINYURT CAD. ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU BLOK NO: 4 ALTUNHİSAR / NİĞDE
İnternet Sitesihttps://altunhisarzubeydehanim.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAltunhisar Niğde iline bağlı 3000 nüfuslu küçük bir ilçedir.İlçe halkı çoğunlukla tarım ile uğraşmaktadır.İlçe dışarıya çok göç vermiştir.Ancak ilçede tarımın gelişmesi son yıllarda nüfusun az da olsa artmasına sebep olmuştur.
UlaşımOkulumuz Altunhisar ilçe Merkezindedir.Okulun il merkezine uzaklığı 36 km´dir. İlçeden ile ve ilden ilçeye her saat başı minübüs çalışmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Altunhisar ilçe Merkezindedir.Okulun il merkezine uzaklığı 36 km´dir.
Ders Saatleri09:00-14:00
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı48
  • Derslik Sayısı3
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://altunhisarzubeydehanim.meb.k12.tr/51/07/819779/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)