Nevşehir / Merkez Boğaz Şehit Murat Ateş Ortaokulu

Telefon:0384 254 70 48 Adres:BOĞAZ KÖYÜ BOĞAZ KÜME EVLERİ BOĞAZ ŞEHIT MURAT ATEŞ ORTAOKULU BLOK NO 196 MERKEZ / NEVŞEHİR Web Sitesi:https://bogazsehitmuratatesortaokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Merkez Okulları, Nevşehir Ortaokulları, Nevşehir Merkez Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Nevşehir Ortaokul Haberleri, Nevşehir Merkez Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://bogazsehitmuratatesortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin ışığında geleceğe yön vererek çalışmalarıyla model gösterilen bir okul olmak.
MisyonBiz; çağın gerekleri ile bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
BaşarılarOkulumuz "Beyaz Bayrak" almıştır. Okulumuz "Beslenme Dostu Okul" sertifikasına sahiptir. Okulumuz "Okulum Temiz" belgesi almıştır. Okulumuz "Sıfır Atık" belgesine sahiptir. Okulumuz "Avrupa Kalite Etiketi" almıştır.
Telefon0384 254 70 48
AdresBOĞAZ KÖYÜ BOĞAZ KÜME EVLERİ BOĞAZ ŞEHIT MURAT ATEŞ ORTAOKULU BLOK NO 196 MERKEZ / NEVŞEHİR
İnternet Sitesihttps://bogazsehitmuratatesortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım13 kmÖĞRETMENLER ÖZEL ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIRLAR.ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAYIP BELİRLİ SAATLERDE GEÇEN KÖY MİNİBÜSÜNDEN VE DİĞER KÖYLERDEN GELİP OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇEN ÖĞRETMEN SERVİSLERİNDEN YARARLANILMAKTADIR.
Merkezden Uzaklık13 km
Servis BilgisiÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAYIP BELİRLİ SAATLERDE GEÇEN KÖY MİNİBÜSÜNDEN VE DİĞER KÖYLERDEN GELİP OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇEN ÖĞRETMEN SERVİSLERİNDEN YARARLANILMAKTADIR.
Ders Saatleri08.50 - 15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı83
  • Derslik Sayısı6
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://bogazsehitmuratatesortaokulu.meb.k12.tr/50/01/702670/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)