Nevşehir / Merkez Alacaşar Şehit Cebrail Aksöz İlkokulu

Telefon:03842558003 Adres:ALACAŞAR KÖYÜ ALACAŞAR KÜME EVLERİ ŞEHIT CEBRAIL AKSÖZ ILK OKULU EK BINA BLOK NO 187 MERKEZ / NEVŞEHİR Web Sitesi:https://alacasarilkokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Merkez Okulları, Nevşehir İlkokulları, Nevşehir Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Nevşehir İlkokul Haberleri, Nevşehir Merkez İlkokul Haberleri
Kaynak:https://alacasarilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBiz her çocuğun içinde, onun özgür, çok yönlü bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Amacımız öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.
MisyonBütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Öğrencilerimizi, demokratik toplum düzenine saygılı; içinde yaşadığı dünyayı seven, kendine güvenen, soran ve sorgulayan, inançlı, katılımcı, sorumluluk sahibi, kararlı, tutarlı, cesur, toplumla barışık bireyler olarak yetiştirmek.

Öğrencileri bir bütün olarak algılayıp içindeki değerleri ortaya çıkaran, onları geliştiren anaokulundan mezuniyete kadar aynı kültür ortamında yetişmelerine olanak sağlayan etkin ve öncü bir kurum olmaktır.
BaşarılarBeyaz Bayrak, Okulum Temiz ve Beslenme Dostu Okul Belgelerimiz alınmıştır.
Telefon03842558003
AdresALACAŞAR KÖYÜ ALACAŞAR KÜME EVLERİ ŞEHIT CEBRAIL AKSÖZ ILK OKULU EK BINA BLOK NO 187 MERKEZ / NEVŞEHİR
İnternet Sitesihttps://alacasarilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAlacaşar Köyü
Ulaşım10 km Okulumuzda servis bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanları ile köye ulaşım sağlamaktadırlar.
Merkezden Uzaklık10 km
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri08:45 14:20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı7
  • Öğrenci Sayısı62
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://alacasarilkokulu.meb.k12.tr/50/01/974995/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)