Nevşehir / Acıgöl Kozluca İlkokulu

Telefon:0 384 322 48 49 Adres:Kozluca Köyü Acıgöl Nevşehir Web Sitesi:https://acigolkozlucailkokulu.meb.k12.tr Nevşehir Okulları, Nevşehir Acıgöl Okulları, Nevşehir İlkokulları, Nevşehir Acıgöl İlkokulları, İlkokul Haberleri, Nevşehir İlkokul Haberleri, Nevşehir Acıgöl İlkokul Haberleri
Sistemimizde okula ait haber bulunamadı.
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim öğretimde özgün yöntemlerin kullanılması, kullanılan özgün yöntemler ile öğrenim hızının daha çabuklaşması, sosyal ve kültürel etkinliklerle kasaba halkımızla bütünleşilmesi, öğretim faaliyetlerin; sosyal alanların, gündelik yaşamın içine yayılması, teknolojinin nimetlerinden azami ölçüde yararlanılması, her yönüyle çağa ayak uydurulması, özgün proje çalışmaları ile farklılık yaratılması ve en kaliteli olanın aranmasıdır.
MisyonMilli Eğitim mevzuatı doğrultusunda okulu her açıdan disipline etmek. Disiplinin, öğretmen-veli ortak anlayışı ile ortaya çıkarılmasını sağlamak. Eğitimde kaliteyi, ekip ruhunun ilhamı ile paralel tutmak. Okul yönetiminde öğretmeni, veliyi ve öğrenciyi müdahil konumuna getirmek ve demokratik ortamlar yaratmak. Eğitim paydaşlarının fikir üretebileceği zeminler oluşturmak. Bu fikirlerin hayata geçirilme aşamasında, her türlü imkanı kullanmak.
Telefon0 384 322 48 49
Faks0 384 322 48 49
AdresKozluca Köyü Acıgöl Nevşehir
İnternet Sitesihttps://acigolkozlucailkokulu.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım12,3 KM
Öğretim ŞekliNormal
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı1
  • Öğrenci Sayısı9
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://acigolkozlucailkokulu.meb.k12.tr/50/02/702878/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)