Nevruz Kutlamaları

Okulumuz Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi´nin ve Eyüp Genç İlkokulu´nun ortaklaşa hazırlamış olduğu "Nevruz Bayramı Kutlamaları" 21 Mart 2016 tarihinde Eyüp Genç İlkokulu bahçesinde düzenlendi.

      Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi ile Eyüp Genç İlkokulu Müdürlüğü “21 Mart Nevruz Bayramı” çerçevesinde bir kutlama programı düzenledi.

      Eyüp Genç İlkokulu bahçesinde düzenlenen kutlamaya; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Kartal İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Zehiravcı, Eyüp Genç İlkokul Müdürü Cengiz İmamoğlu, öğrenci ve velileri katıldı. Açılış konuşmasının ardından öğrenciler arasında; yumurta taşıma, çuvalla yürüme ve halat çekme yarışmaları yapıldı. Demir dövme, nevruz ateşinin yakılıp üzerinden atlanması ve misafirlere verilen yemek ikramı ile program sona erdi.

Program bitiminden sonra Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Resim Öğretmeni Ayşen KARAGÖZ rehberliğinde yapılan resimlerin sergilendiği  sergi ziyaret edildi. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Hacı Hatice Bayraktar Anadolu Lisesi

Kaynak:https://haticebayraktar.meb.k12.tr/icerikler/nevruz-kutlamalari_2469826.html
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)