Neden Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi?

Merhaba sevgili öğrenciler. Okulumuz Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ülkemizin kalkınmasında milli ve evrensel değerlerle sorumluluk üstlenen sektörün kalitesine öncülük eden, bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan, üreten ve karar verme becerisi gelişmiş eleman yetiştirmek vizyonuyla eğitim öğretim hayatına devam etmektedir.

Okulumuz Adalet, Büro Yönetimi, Bilişim Teknolojileri, Muhasebe ve Finansman, Pazarlama ve Perakende alanları olmak üzere beş alanda hizmet vermektedir. Bu alanlarda toplamda birbirinden değerli dört yüz altmış üç öğrencimiz eğitim öğretim görmektir. Alanında uzman öğrenci ilişkilerinde deneyimli, her bireyin özel ilgi alanlarını keşfetmede yetenekli kırk iki saygın öğretmenimiz aramıza katılacak yeni öğrencilerimizle başarıyı yakalamak için her zaman heyecan duymaktadır.

Kurumumuz her yıl öğrencilerine üniversite öğrenimini hedef göstermekte olup, koçluk sistemi, destekleme ve yetiştirme kursları ve periyodik deneme sınavları uygulamalarıyla bu hedefin gerçekleştirilmesinde etkin rol oynamaktadır. Kültürel ve sportif aktivitelerle öğrencilerin öğrenirken eğlenceli zamanlar geçirmelerini amaçlamaktayız. İl ve ilçe genelinde katıldığımız şiir, kompozisyon ve tiyatro alanındaki kültürel yarışmalar ile futsal, oryantiring ve voleybol alanındaki sportif yarışmalarda edindiğimiz başarılar, bu amaca ulaşma gayretimizin en güzel göstergesidir. Geleceğinizin temellerini atacağınız bu yolda ihtiyacınız olan her anda yanımızda olacak bir kurum var.

Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Sakarya Akyazı Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)