Nakil Kabul Sınavı Sonuçları

31 Ağustos 2023 Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz 'Nakil Kabul Sınavı' sonuçları belli oldu. Lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

 

- Nakil Kabul Sınavımıza, Ortaokul bölümümüzde boş kontenjan bulunan 6, 7 ve 8. Sınıf sınıf düzeyindeki aday öğrenciler kabul edildi. 

- 5. Sınıflardaki kontenjanımız 21 Haziran 2023 tarihinde yapılan genel sınav ile dolmuş ve kayıtlar Haziran ayı başında tamamlanmıştır. (BKZ : https://meb.ai/0s7z2R )

- Öğrenci alımında 'hak ve adaleti' gözetmek ve okula daha önce sınav yoluyla alınan 'proje sınıfları'nın akademik başarı seviyesini korumak adına yapılan 'Nakil Kabul Sınavı'mıza, 6. sınıf düzeyinden 38, 7. sınıf düzeyinden 9 ve 8. Sınıf seviyesinden ise 7 aday katılım sağlamıştır.

- 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı'nda alınan karar ile oluşturulan ve bünyesinde "Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" zümre öğretmenlerini barındıran 'Nakil Kabul Komisyonu'nun gözetiminde hazırlanan ve uygulanan sınav için belirlenen baraj seviyesi "45 Genel Net" olarak oy birliği ile kayıt altına alınmıştır.

- Taban olarak belirlenen '45 toplam net'in üzerinde net yapan ve başarı gösteren; 7. Sınıf seviyesinden 1, 8. Sınıf seviyesinden ilk 4 öğrenci Nakil Kabul Sınavı'nı kazanmıştır. 6. Sınıf seviyesinde ise bir boş kontenjanımız bulunduğu için sadece sınavda 1. olan öğrenci Nakil Kabul Sınavı'nı kazanmıştır.

- Öğrencisinin detaylı sınav sonucunu, her ders için doğru-yanlış ve net sayısını görmek isteyen velilerimiz en altta yer alan linkteki dosyadan bakabilirler. Ayrıca veliler; itiraz ve inceleme talebi için 08.09.2023 Cuma gününe kadar 10:00-15:00 saatleri arasında Nakil Kabul Komisyonu'na dilekçe ile başvuru yapabilirler.

- Sınav sonuçları okul girişindeki panoda da ilanen asılıp duyurulacaktır.

- Okulumuza nakil hakkı kazanan yeni öğrencilerimizi tebrik eder, kazanamayan aday öğrencilere ise bundan sonraki eğitim hayatlarında üstün başarılar dileriz.

- Sınavı kazanan öğrencilerin kesin kayıt işlemleri, Proje Ortaokulu'ndan sorumlu Müdür Yardımcımız Nusret Tokur tarafından tamamlanacak ve velilerle iletişime geçilecektir. 

 

 SINAVI KAZANAN ÖĞRENCİLER

6. SINIF:

EYMEN MACİT

7. SINIF:

ABDURRAHMAN FURKAN

8. SINIF

EREN KAYRA ÖZER

EMİR TALHA ÖZER

EYÜP EMİR ÇEĞİL

İBRAHİM EFE ŞENGÜL

 

SINAV SONUCUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Küçükçekmece Şehit Mehmet Güder Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)