Müzikal İzmir Gezisi

Kurumumuz Müzik Öğretmeni Kemal Cemil TAŞDEMİR müzik öğrencileriyle Ege Üniversitesi ve İzmir Devlet Senfoni Orkstrasına gezi düzenlemiştir.

Kurumumuz müzik öğrencileri Muhammet Mustafa YILMAZ başkanlığında ve müzik öğretmenimiz Kemal Cemil TAŞDEMİR gözetiminde Ege Ünivestesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Çalgı Yapım bölümünü ziyaret ederek bölüm başkanı Doc. Dr. Ali Maruf ALASKAN eşliğinde farklı çalgı yapım atölyelerinde çalgı aletlerinin nasıl yapıldığını incelemişlerdir. Öğretim görevlileri tarafından öğrencilere çalgı yapım süreçleri anlatılmıştır. 

Öğleden sonra Ege Üniversitesi Tabiat Tarihi Uygulama ve Araştırma Merkezi ziyaret edilerek Dünya ve Tabiat tarihi hakkında bilgi sahibi olmuşlardır. Ayrıca müzede bulunan fosiller incelenmiş ve canlı tahnit süreçlerinin nasıl yapıldığı öğrencilerimize anlatılmıştır. Tabiat tarihi müzesi ziyareti esnasında insanlık tarihinin biyolojik olarak gelişim süreçleri kurum görevlileri tarafından öğrencilerimize anlatılmıştır. 

Gezinin akşam bölümünde ise İzmir Devlet Senfoni Orkestrası konserine katılım sağlanmıştır. Orkestra Şefi Antonio PIRALLI yönetiminde keman sanatçısı Soyoung YOON' un  sahne performansı izlenilmiş ve konser sonu İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Sanatçılarıyla mini bir sohbet yapılmıştır. 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Balıkesir Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)