"mutlu Bir Gelecek İçin El Ele" Projesi

Hakkari Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Çocuk ve Toplum Destekli Polislik Şubesi tarafından başlatılan ´Mutlu bir gelecek için el ele´ projesi kapsamında düzenlenen, öğrencilere kitap dağıtım programına Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu ve Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgut katıldı.

Okulumuz öğrencileriyle sohbet eden Vali Toprak, daha sonra sınıfları gezdi. Toprak ve beraberindekiler, güvenli hayat ve güvenli gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destekleme Programı (ÇOGEP) ´Mutlu bir gelecek için el ele´ projesi kapsamında okulda öğrenim gören 250 ortaokul öğrencimize değişik hikaye kitapları dağıttı.

Bu arada Vali Toprak ile birlikte sınıfları dolaşan ´kanka polis´ kıyafetli polis memuruna çocuklar yoğun ilgi gösterdi. ´Kanka polis´in etrafında toplanan çocuklar bol bol fotoğraf çekti. Sınıfları dolaşıp öğrencilere kitapları dağıtan Vali Toprak, çocuklara, dağıtılan kitapların iyi okumalarını ve bunu iyi değerlendirmelerini isterken, Emniyet Müdürlüğüne de teşekkür etti.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hakkari Merkez Cumhuriyet Ortaokulu

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)