Mustafa Kutlu Kütüphanemiz Milli Eğitim Bakanımızın Teşrifleri İle Açıldı

M. Emin SARAÇ AİHL bünyesinde yer alan kütüphanemiz yaşayan değerlerimizden Edebiyatçı-Yazar Mustafa KUTLU'nun ismi ile hayat buldu.

 

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın muhterem eşleri Sayın Emine ERDOĞAN himayesinde "Her Okula Bir Kütüphane" Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaya verdiği destek okulumuzda, ilçemiz sakini ve komşumuz olan "Mustafa KUTLU Kütüphanesi" adıyla karşılık buldu. Kütüphanemizin açılışına teşrif ederek bizleri onurlandıran başta Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut ÖZER Beyefendiye, Din Öğretimi Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Nezir GÜL Beyefendiye, İstanbul Valisi Sayın Ali YERLİKAYA Beyefendiye, Başakşehir Kaymakamımız Sayın Uğur TURAN Beyefendiye, Belediye Başkanımız Sayın Yasin KARTOĞLU Beyefendiye, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Levent YAZICI Beyefendiye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet ÇOŞKUN Beyefendiye ve diğer devlet erkanına, Saygıdeğer Mustafa KUTLU Beeyfendi ve muhterem eşlerine teşekkür ediyoruz. Okulumuz sizlerle şeref buldu efendim.

Öğrencilerimizin hizmetine sunulan kütüphanemizde edebiyattan sanata, geçmişten günümüze Türk ve dünya tarihine, ansiklopediden temel eserlere kadar pek çok kıymetli kaynak kitaba ulaşmak mümkün. M. Emin SARAÇ AİHL bünyesindeki Mustafa KUTLU Kütüphanesi'nde 22 bin civarında kitap okunmak için evlatlarımızı bekliyor.

 

Açılışın ardından öğretmenlerimizle birlikte kısa bir sohbet gerçekleştiren Sayın Bakanımız Mahmut ÖZER Beyefendi samimiyeti ve mütevaziliği ile gönlümüzü fethetti. Kendisine okulumuza teşriflerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, gösterdiği samimiyet ve nezaketi için Emin Saraç Ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Başakşehir M. Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)