Muş / Varto Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon:04367112234 Adres:KÜLTÜR MAH. MESLEK LİSESİ CAD. VARTO MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 26/7 VARTO / MUŞ Web Sitesi:https://vartomtal.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Varto Okulları, Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Muş Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Muş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri, Muş Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://vartomtal.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVarto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, olarak, sanayi ve hizmet sektörünün kalkınmasına katkıda bulunarak, ülkemiz insanının refah düzeyini artırmak amaçlı projeler geliştirip, öğrencilerini çağın gerektirdiği nitelik ve beceriye sahip, girişimcilik ruhu gelişmiş teknik elemanlar olarak yetiştiren, öğrencilerini istenilen nitelik ve donanımlı olarak hazırlayan ulusal ve uluslararası örnek bir kurum olmaktır.
MisyonVarto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öğrencilerimizi değerlerimiz doğrultusunda orta öğretim düzeyinde, ilimiz ve ülkemizin sanayi ve hizmet kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu ve ileride duyacağı, nitelik ve donanıma sahip teknik elemanlar olarak yetiştirip, yüksek öğrenimi hedefleyen, öğrenci gruplarımızı yüksek öğrenime hazırlayan, çevresinde seçkin bir mesleki ve teknik eğitim öğretim kurumu olmaktır.
BaşarılarVarto ve yakın çevreye Teknik eleman yetiştiriyoruz. Aynı zamanda okulumuzda ygs ile 79 öğrencimiz lisans ve ön lisans programlarına yerleşmiştir.
Okulumuzda AB destekli olarak Umudum Yarınlar Projesi yürütülmekte ve örgün eğitim dışında kalan kız öğrencilerimiz teknolojik şartlarda okulumuzda eğitim görmektedirler.
Sportif faaliyetlerde Atletizm ve Folklor de ilçe birincisiyiz.
Telefon04367112234
Faks04367112010
AdresKÜLTÜR MAH. MESLEK LİSESİ CAD. VARTO MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 26/7 VARTO / MUŞ
İnternet Sitesihttps://vartomtal.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKültür Mah. Meslek Lisesi Cad. Muş/Varto
UlaşımOkulumuz Muş İl merkezine 56 km uzaklıkta, Erzurum İl merkezine ise 150 km uzaklıktadır.Muş merkezden her saat başı kalkan Minibüsler ile ilçeye ulaşım sağlanıyor.
Erzurum´dan her gün kalkan minibüsler ile ilçeye ulaşım sağlanabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Muş İl merkezine 56 km uzaklıkta, Erzurum İl merkezine ise 150 km uzaklıktadır.
Ders Saatleri08.00 / 16.40
Yabancı Dilingilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı42
  • Öğrenci Sayısı301
  • Derslik Sayısı26
  • Atölye Sayısı5
  • BT Odası Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı2
  • Revir Sayısı2
Kaynak:https://vartomtal.meb.k12.tr/49/05/187999/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)