Muş / Merkez Suluca İlkokulu

Telefon:...... Adres:Kızılağaç yolu üzeri 15. km Suluca Köyü
İl merkezine 15 km uzaklıktadır.
Köyün minibüsü sabah gidiş akşam geliş olmak üzere günde 1 defadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla(Öğretmen servisi)gelmektedir.
Web Sitesi:https://suluca.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Merkez Okulları, Muş İlkokulları, Muş Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muş İlkokul Haberleri, Muş Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEvrensel değerlere uygun olarak ırk, din, dil, cinsiyet ve bedensel eksikliklere bakmadan Türk toplumunu, çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan örnek birim olmak.
MisyonAtatürk ilkelerine ve milli değerlere bağlı, kazandığı bilgi ve becerileri ile kendine güvenen, hoş görülü, paylaşımcı, çevreye duyarlı, Türkçemizi doğru kullanan, vatanını, bayrağını seven, 21.yy’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek, teknolojiden yararlanan bir yurttaş olma bilinci kazanmış mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumuz.
Telefon......
AdresKızılağaç yolu üzeri 15. km Suluca Köyü
İl merkezine 15 km uzaklıktadır.
Köyün minibüsü sabah gidiş akşam geliş olmak üzere günde 1 defadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla(Öğretmen servisi)gelmektedir.
İnternet Sitesihttps://suluca.meb.k12.tr
Harita
UlaşımKöyün minibüsü sabah gidiş akşam geliş olmak üzere günde 1 defadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla(Öğretmen servisi)gelmektedir.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine 15 km uzaklıktadır.
Ders SaatleriBaşlama: 08:40
Bitiş: 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSoba(işkur yakmaktadır)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı48
  • Derslik Sayısı4
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://suluca.meb.k12.tr/49/01/740513/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)