Muş / Merkez Özdilek İlkokulu

Adres:ÖZDİLEK KÖYÜ MEVKİİ ÖZDİLEK KÜME EVLERİ ÖZDILEK ILK ÖĞRETIM OKULU B BLOK NO: 97 MERKEZ / MUŞ Web Sitesi:https://ozdilek.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Merkez Okulları, Muş İlkokulları, Muş Merkez İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muş İlkokul Haberleri, Muş Merkez İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer öğrencimizin üst öğrenime devam etmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MisyonBütün çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Öğrencilerimize birey olarak saygı duyulur. Öğrenci ve öğretmen arasındaki sevgi-saygı bağının gün geçtikçe geliştirilmesi, herkesin ortak hedefleri arasındadır. Biz duygusunun hakim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir. Türkçenin güzel konuşulması ve yazılması ortak değerimizdir. Okul-veli işbirliği sağlanarak öğrencinin okulda kazandığı davranışların hayata geçirilebilmeleri için çalışılır. Başarının ekip çalışması, teşvik ve ödüllendirme ile artacağına inanırız. Okulumuzun fiziki şartları iyi ve gelişmeye elverişli olması ayrıcalığımızdır.
AdresÖZDİLEK KÖYÜ MEVKİİ ÖZDİLEK KÜME EVLERİ ÖZDILEK ILK ÖĞRETIM OKULU B BLOK NO: 97 MERKEZ / MUŞ
İnternet Sitesihttps://ozdilek.meb.k12.tr
Harita
Ulaşım22 KM
Servis BilgisiVAR
Ders SaatleriİLKOKUL: 08.30-14.20
ANASINIFI: 08.30-13.30
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı58
  • Derslik Sayısı5
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://ozdilek.meb.k12.tr/49/01/740379/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)