Muş / Merkez Nizamülmülk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:04362129621 Adres:KÜLTÜR MAH. 75. YIL CAD. NIZAMÜLMÜLK KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 9 MERKEZ / MUŞ Web Sitesi:https://nizamulmulkkizanadoluimamhatipli.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Merkez Okulları, Muş Anadolu İmam Hatip Liseleri, Muş Merkez Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Muş Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Muş Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://nizamulmulkkizanadoluimamhatipli.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonÖğrencilerimizin; çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen, kalıcı, istenilen ve örnek davranışlar geliştiren, sözlü ve yazılı iletişim becerisi yüksek, ahlak ilkelerine bağlı, toplumsal sorunlara duyarlı, okuyan, araştıran, teknolojik yeniliklere açık, üretken, sürekli kendini geliştiren, çalışma ve dayanışma alışkanlığı kazanarak takım ruhu ile hareket edebilen, yükseköğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, yarışmalarda okulumuzu başarıyla temsil edebilen, etkili, nitelikli, çağdaş, demokratik, ahlaklı, fenni ve dini ilimleri birlikte mezceden, sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
MisyonAnayasa ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen, aktif öğrenme yöntem ve tekniklerini kullanan; öğrencilerini, yükseköğrenim kurumlarına hazırlayan ve onların topluma aktif uyumunu sağlayan, mutlu, üretken, çağdaş, sosyal – kültürel - bilimsel alanlarda çalışmalar yapan, milli ve manevi değerlerine sımsıkı bağlı, ecdadının mirasına sahip çıkan, kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren bir kurum olmak.
Telefon04362129621
Faks(436) 212 9622
AdresKÜLTÜR MAH. 75. YIL CAD. NIZAMÜLMÜLK KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO: 9 MERKEZ / MUŞ
İnternet Sitesihttps://nizamulmulkkizanadoluimamhatipli.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMuş Merkez Kültür Mahallesi 75.Yıl Caddesi
Ulaşımil merkezindeMerkezde ulaşım çok kolay (Eski Muş Lisesi yanı).
Merkezden Uzaklıkil merkezinde
Servis BilgisiTaşımalı öğrenciler
Ders Saatleri08.00 - 15.20
Yabancı DilİNGİLİZCE-ARAPÇA
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
Sportif Etkinliklervoleybol-masa tenisi
ProjelerOKUYAN 7´LER
BİR FİDAN BİR GELECEK
OKUL VE EVİN YAKINLAŞMASI
  • Öğretmen Sayısı55
  • Öğrenci Sayısı895
  • Derslik Sayısı30
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı8
Kaynak:https://nizamulmulkkizanadoluimamhatipli.meb.k12.tr/49/01/763722/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)