Muş / Merkez Karameşe İlkokulu

Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuzda her veli, öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda çalışanlar her öğrenciyi kendi çocukları gibi görsün, onların ihtiyaç ve beklentilerini tüm önceliklerin önünde görsün. Okulumuzdaki herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Herkes öğüt vermek yerine örnek olsun. Herkes ben değil biz desin. Öğrencilerimiz kendine güvenen, başarabileceklerine inanan, başarısızlıktan yılmayan bireyler olsun. Bütün velilerimiz bizim destekçimiz olsun. Okulumuz ikinci evimiz olsun. Bütün okullara örnek olalım, en güzel okul bizim okulumuz olsun.
MisyonKarameşe İlkokulu olarak tüm öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, onlara çalışmanın ve başarmanın erdemini, milli kültür ve değerlerimize bağlı, evrensel insani ilkelere saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Adreskarameşe köyü muş/merkez
İnternet Sitesihttps://karameseilkokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımMuş il merkezine uzaklığı 30 km. Öğretmenlerimiz 2017-2018 eğitim-öğretim yılı itibari ile kendi imkanları ile tutmuş oldukları servisle Muş il merkezine gidiş geliş yapmaktadır.
Merkezden UzaklıkMuş il merkezine uzaklığı 30 km.
Öğretim ŞekliTam gün
Ders Saatleri08:40-14:10
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıADSL (1 Mbit)
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı43
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://karameseilkokulu.meb.k12.tr/49/01/740071/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)