Muş / Merkez Çöğürlü İmam Hatip Ortaokulu

Telefon:0436 215 12 67 Adres:ÇÖĞÜRLÜ KÖYÜ ÇÖĞÜRLÜ MEVKİİ ÇÖĞÜRLÜ KÜME EVLERİ ÇÖĞÜRLÜ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 236/2 MERKEZ / MUŞ
Okulumuz il merkezine 3 km uzaklıktadır.
Okulumuza ulaşım köyün kendine ait olan servisiyle sağlanmaktadır.
Web Sitesi:https://cogurluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Merkez Okulları, Muş İmam Hatip Ortaokulları, Muş Merkez İmam Hatip Ortaokulları, İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Muş İmam Hatip Ortaokulu Haberleri, Muş Merkez İmam Hatip Ortaokulu Haberleri
Kaynak:https://cogurluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonOkulumuz geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmayı hedeflemiş bir okuldur. Bu konuda model bir okul olmayı hedeflemektedir. Okulumuz, öğrencilerin bireysel yeteneklerini geliştirmek, sınıf tecrübelerini günlük hayata aktarmayı öğretmek için yenilikçi metotları, teknolojiyi, farklı öğretim tekniklerini kullanarak onları eleştirisel düşünen, ömür boyu öğrenmeye devam eden, yerel, ulusal ve uluslararası platformlarda bilgili katılımcılar haline getirmeyi hedefler.
MisyonAhlaki eğitim okulda önemle vurgulanır. Dürüstlük, sorumluluk, samimiyet, kişisel hak ve özgürlükler, karşılıklı saygı her ortamda ve her zaman korunup, teşvik edilir. Problem çözme, takım çalışması, iletişim becerileri, aktif diyalog her zaman cesaretlendirilir. Öğrenme öğretmekten daha temeldir. Öğrenmeyi öğrenmek en temel amaçtır. Müzik, resim, spor, drama çocukların gelişiminin gerekli yapı taşları olarak görülür ve çocukların kendilerini ifade etmeleri için aktif olarak kullanılır. Okulun demokratik bir öğrenme toplumu olarak korunması amacıyla, ifade özgürlüğü ve aktif öğrenci katılımı her zaman desteklenir. Okul kişinin kendini tanıması ve bilmesinin toplumun sağlıklı, üretken ve mutlu bir bireyi olmanın ön şartı olduğunu bilir ve bu doğrultuda her öğrencinin kendi farkındalığını arttırmak için çabalar.
Telefon0436 215 12 67
Faks04362151267
AdresÇÖĞÜRLÜ KÖYÜ ÇÖĞÜRLÜ MEVKİİ ÇÖĞÜRLÜ KÜME EVLERİ ÇÖĞÜRLÜ IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 236/2 MERKEZ / MUŞ
Okulumuz il merkezine 3 km uzaklıktadır.
Okulumuza ulaşım köyün kendine ait olan servisiyle sağlanmaktadır.
İnternet Sitesihttps://cogurluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriÇöğürlü Köyü
UlaşımOkulumuza ulaşım köyün kendine ait olan servisiyle sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz il merkezine 3 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiServis yarım saatte bir okulun önünden geçmektedir.
Ders Saatleri8.40 - 15.20
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerOkulumuzun hentbol ve futbol takımı vardır.
ProjelerTübitak Projeleri
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı128
  • Derslik Sayısı18
  • Kütüphane Sayısı1
Kaynak:https://cogurluimamhatiportaokulu.meb.k12.tr/49/01/763567/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)