Muş / Malazgirt Koçali İlkokulu

Adres:KOÇALİ KÖYÜ KOÇALİ KÜME EVLERİ NO: 22 MALAZGİRT / MUŞ Web Sitesi:https://737059.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Malazgirt Okulları, Muş İlkokulları, Muş Malazgirt İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muş İlkokul Haberleri, Muş Malazgirt İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonZAMANI EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTMAK;
TÜRKİYE´NİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.
MisyonBİZ KOÇALİ İLKOKULU OLARAK:
BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.
AdresKOÇALİ KÖYÜ KOÇALİ KÜME EVLERİ NO: 22 MALAZGİRT / MUŞ
İnternet Sitesihttps://737059.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKoçali Köyü Malazgirt´in en sakin ve güzel köylerindendir. Murat nehrine yakındır. Köye yakın bir mesafede göl bulunmaktadır. Köy halkı öğretmenine sahip çıkmaktadır. Tek sorun çocukların çok az bir kısmının Türkçeyi yeterli seviyede bilmemesidir.
UlaşımOkulumuz ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıktadır.Yollar asfalttır. Köy ana arter üzerinde bulunmaktadır. Okul Ağrı´nın köyleriyle komşudur. Kış şartları ulaşımı olumsuz etkilediği için gidiş geliş yapmak zordur ve kış mevsiminde ulaşım aksamaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz ilçe merkezine 36 kilometre uzaklıktadır.
Ders SaatleriDersler sabah 8:30 da başlıyor. 11:50 - 12:50 arasında öğle arasına çıkılıyor. 12:50 - 14:20 arasında eğitim öğretim devam ediliyor ve dersler 14:20´ de bitiyor.
Isınma TürüSınıflarımızın ısıtılması kömür sobasıyla sağlanmaktadır.
İnternet BağlantısıDiğer
  • Öğretmen Sayısı2
  • Öğrenci Sayısı18
  • Derslik Sayısı2
Kaynak:https://737059.meb.k12.tr/49/04/737059/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)