Muş / Malazgirt Çayırdere İmam Hatip Ortaokulu

Kaynak:https://malazgirtcayirdereoo.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik bireyler yetiştirmektir
MisyonÖğrencilerimizin; Bilgili, kültürlü, dürüst, başarılı, sorumluluğunu bilen, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, kendi değerleriyle insanlığın evrensel değerlerini özümsemiş, dini bilgi, beceri ve esaslara sahip, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevebilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, insana, düşünceye, inanca, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Telefon0 (436) 526 20 20 --5531766449
AdresÇayırdere köyü MALAZGİRT/MUŞ
İnternet Sitesihttps://malazgirtcayirdereoo.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy
UlaşımÇayırdere Köyü Malazgirt ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.Okula ulaşım servis ile sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkÇayırdere Köyü Malazgirt ilçe merkezine 14 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğretmenlerimiz okul tarafından tutulan servis ile köye ulaşımını sağlamaktadır. Sabah ilçe merkezinden hareket eden araç ders sonunda öğretmenlerimizi aynı şekilde ilçe merkezine bırakmaktadır.
Ders SaatleriSabah Grubu: 07:00 - 12:40(Ortaokul)
Öğlen Grubu: 12:50 - 17:40(İlkokul)
Isınma TürüSoba
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı14
  • Öğrenci Sayısı158
Kaynak:https://malazgirtcayirdereoo.meb.k12.tr/49/04/736358/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)