Muş / Korkut Konakdüzü Ortaokulu

Adres:Konakdüzü Köyü Korkut MUŞ Web Sitesi:https://konakduzuortaokulu.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Korkut Okulları, Muş Ortaokulları, Muş Korkut Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Muş Ortaokul Haberleri, Muş Korkut Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://konakduzuortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, tüm öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime aklın ve bilimin ışığında, demokrasi ilkelerine ve insan haklarına saygıyla yaklaşan, erdemli insan olarak yetişmeleri, bilimsel düşünceye ve bu değerlere saygı duyabilen, hoşgörülü sevgi ve saygı kavramlarını uygulayan, samimi, dürüst, kendisini, ailesini ve ülkesini seven cumhuriyet değerlerini bilen ve gelinmesi için çaba içinde olan çağdaş düşünceye sahip bireyler yetiştirmek vizyonumuzdur.
MisyonMilli Eğitim Temel Kanununa ve ilköğretimin amaçları doğrultusunda, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin etkinlik ve verimliliklerini arttırmak, teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek ve bağlı ürünlerini kullanmalarını sağlamak, öğrencilerimizin başarılarını en üst seviyeye çıkarmak için gerekli danışmanlık ve rehberlik hizmetlerini sunmak, veli ve çevre desteğini en üst seviyeye çıkararak eğitim-öğretim ortamlarını geliştirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunarak, öğrencilerimize ve çevremize en iyi şekilde katkı sağlamaktadır.
AdresKonakdüzü Köyü Korkut MUŞ
İnternet Sitesihttps://konakduzuortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriMuş´un Korkut ilçesine yaklaşık 20 km uzaklıktadır. Hemen yanında Altınova Beldesi ve 18 km uzaklıkta Bitlis´in Güroymak ilçesi bulunmaktadır. Okulun bulunduğu Konakdüzü Köyü, bir ova köyüdür.
Ulaşımİl merkezine yaklaşık 45 km, ilçe merkezine 20 km mesafededir.Öğretmen servisi vardır.
Merkezden Uzaklıkİl merkezine yaklaşık 45 km, ilçe merkezine 20 km mesafededir.
Ders Saatleri08:30-15:00
Isınma Türükalorifer
İnternet BağlantısıADSL
Sportif EtkinliklerErkek Futbol Takımı, Kız Hentbol Takımı, Masa Tenisi
  • Öğretmen Sayısı17
  • Öğrenci Sayısı119
  • Derslik Sayısı9
Kaynak:https://konakduzuortaokulu.meb.k12.tr/49/06/736243/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)