Muş / Hasköy Büvetli İlkokulu

Adres:BÜVETLİ KÖYÜ BÜVETLİ KÜME EVLERİ NO: 88/2 HASKÖY / MUŞ Web Sitesi:https://haskoybuvetliio.meb.k12.tr Muş Okulları, Muş Hasköy Okulları, Muş İlkokulları, Muş Hasköy İlkokulları, İlkokul Haberleri, Muş İlkokul Haberleri, Muş Hasköy İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVeli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizi yenilikçi yaklaşımlar içeren öğretim programlarımız ışığında bir üst kuruma ve yetişkinlik yaşamına hazırlarken; onları anadilinde başarılı, farklı kültürlere hoşgörülü, fen ve matematik bilimlerinde geleceğe dönük, edebiyat, sanat ve sporla ilgili, etik değerleri benimsemiş, çevreye duyarlı, yaşam boyu öğrenen, tarihsel bilince sahip ve toplumsal analiz becerileri gelişmiş, teknolojiye ayak uydurabilen, bilgili, becerili ve özgüvene sahip, ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, araştırıcı, üretici Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı nesiller olarak yetiştirmektir.
Başarılar...
AdresBÜVETLİ KÖYÜ BÜVETLİ KÜME EVLERİ NO: 88/2 HASKÖY / MUŞ
İnternet Sitesihttps://haskoybuvetliio.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKöy Muş-Bitlis karayoluna 3 km uzaklıktadır.
UlaşımİL MERKEZİNE UZAKLIK 45KM, İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 28KM´DİR. Öğretmenler okula özel araç ya da ticari taksi ile gitmektedirler.
Merkezden UzaklıkİL MERKEZİNE UZAKLIK 45KM, İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 28KM´DİR.
Servis BilgisiSERVİS YOKTUR.
Öğretim ŞekliOKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM VERİLMEKTEDİR.
Ders Saatleri08:35, 14:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüSOBA
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı53
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://haskoybuvetliio.meb.k12.tr/49/03/737130/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)