Muş / Bulanık Şehittahir İlkokulu

Kaynak:https://sehittahirilkokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonDüşünme, algılama, karar verme ve problem çözme yetenekleri gelişmiş, sanata, araştırma-geliştirmeye, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, bilgi ve beceri düzeyi yüksek insanlardan oluşan bir kimlikle Türkiye´nin bilgi toplumuna dönüşmesi.

Kendini anlayan, gerçekçi kararlar alabilen, kapasitelerini geliştirebilen, çevresine dengeli ve sağlıklı uyum sağlayabilen ve böylece kendini gerçekleştiren; psikolojik, zihinsel, bedensel ve sosyal yönden sağlıklı nesiller yetiştirilmesi.

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; bilimsel çalışmalar yapan, sanayi kesinimin ihtiyaç duyduğu nitelikte bilgiye, beceriye ve ahlaka sahip öğrencilerin yetiştirileceği bir okul olmak.
MisyonŞehittahir İlköğretim Okulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak.

Öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime, öğretime göre öncelik vermek,disiplinlerarası çalışmalar gerçekleştirerek bilginin sınırsızlığını hissetirmek.

Öğrencilerimizin dünya vatandaşı olarak yetişmelerini sağlamak için farklı kültür öğelerinin ve yabancı dillerin küçük yaşlarda benimsenmesini sağlamak.Öğrenciler, okul idaresi, öğretmen ve veliler arasında sıcak ve yapıcı bir diyalog geliştirmek.

Ders dışı etkinliklere katılımı sağlayarak ve yaygınlaştırarak, birlikte aynı hedefe doğru çalışıp üreten sosyal bireyler yetiştirmek.
Faks(541) 531 2758
AdresŞehittahir Köyü Bulanık/MUŞ
İnternet Sitesihttps://sehittahirilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKÖY
Ulaşım132-20 KM ÖĞRETMEN SERVİSİ VARDIR.
Merkezden Uzaklık132-20 KM
Servis BilgisiOKULUN KENDİNE AİT SERVİSİ VARDIR. 20 DK İÇİNDE OKULA ULAŞIM SAĞLANIR.
Ders Saatleri08.30 - 14.10
Yabancı DilVAR
Isınma TürüKALORİFER SİSTEMİ
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Bilimsel EtkinliklerOKULUMUZ ORTAOKUL BÖLÜMÜNDE TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI YAPILDI.19.05.2016
  • Öğretmen Sayısı5
  • Öğrenci Sayısı77
Kaynak:https://sehittahirilkokulu.meb.k12.tr/49/02/737865/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)